دل درد در نوزادان موقتي است و بيشتر كودكان با اين دل درد مواجه ميشوند و اين مدل در بعد از يكي، دو ماه چه بر اثر مصرف دارو يا بدون دارو فروكش ميكنند.اين فوق تخصص گوارش اطفال تصريح كرد: اگر دل درد در 4 يا 5 ماهگي نيز ادامه يابد بايد به دنبال علت ديگري براي آن باشيم معمولاً كودكان در اين سنين بر اثر حساسيت نسبت به پروتئين موجود در شير گاو دچار دل درد ميشوند بنابراين اصلاح الگوي تغذيه ميتواند در رفع اين نوع دل درد مؤثر باشد.
در دوران شيرخوارگي كه از 2 ماهگي تا يك سالگي است عواملي مانند اسهال و انواژيناسيون موجب دل درد ميشود كه گاهي نياز به جراحي پيدا ميشود مثلاً كودك 7، 8 ماهه ناگهان شروع به گريه ميكند حدود 5، 6 دقيقه آرام است، دوباره گريه ميكند و اين روند ادامه دارددر حدود 10، 12 سالگي علت دل درد در كودكان ورم يا زخم معده اسوي افزود: در اين موارد حتماً بايد به پزشك مراجعه شود و با اقداماتي مانند سونوگرافي و احياناً جراحي به رفع دل درد پرداخته شود.
دل درد در كودكان بالاي 2 سال بر اثر عواملي مانند آپانديسيت است آپانديسيت معمولاً با دل درد شروع ميشود و با استفراغ و تب همراه ميشود كه پس از معاينه محل درد كودك تحت نظر قرار گرفته و در صورت صلاحديد با جراح عمل آپانديسيت انجام ميشود همچنين در اين سنين اسهال و استفراغ عامل درد است.
وي خاطرنشان كرد: در حدود 10، 12 سالگي علت دل درد در كودكان ورم يا زخم معده است. كودكان در اين سنين ميتوانند توضيح دهند كه بر اثر غذا خوردن دچار دل درد ميشوند اين دل درد شبها موجب بيداري كودك ميشود و محل آن زير جناغ سينه است كه نشان ميدهد معده كودك دچار زخم يا ورم شده است.
اگر شما هم به تازگي صاحب يك كوچولو شده باشيد، حتما ميدانيد كه گريه كردن او در طول شب، وقتي مي خواهيد بخوابيد چه درد سر بزرگي است؛ اما چرا كودكان نو رسيده گريه ميكنند؟ ما در اينجا 4 راه حل براي گريه كودكان كه ناشي از دل درد است را به شما آموزش ميدهيم.
نوزادان وقتي كه به دنيا مي آيند، از شير مادر تغذيه ميكنند و هنگامي كه خيلي گرسنه هستند با ولع شير مي خورند و بنابراين همراه شير مقداري هوا هم وارد معده شان ميشود و همين هوا موجب فشار روي معده ميشود كه نوزاد را دچار د لدرد ميكند و معمولا نوزاداني كه بيشتر هوا مي بلعند، دچار اين مشكل مي شوند. علاوه براين نوزاداني هستند كه روده هايشان قولنج دارد. تغذيه اين نوزادان بايد مرتب باشد و با آرامش با آنها رفتار شود
و پس از دادن شير حتما بايد هواي داخل معده شان را خارج كنند. او را بالا و پايين نيندازند. به آرامي به پشتشان بزنند و همين آروغ هاي كوچولو باعث مي شود كه هواي داخل معده آنها خارج شود و گاهي اوقات از داروهايي كه ضدنفخ شكم هست هم ميتوان استفاده كرد؛ اما اگر نوزادي هست كه با اين كارها مشكل اش حل نمي شود، حتما بايد به پزشك مراجعه شود و نكته اي كه مادران بايد بدانند اين است كه زبان نوزادان گريه است.
با اقباس از ويكي پديا